gratis 1e proefles

Regelmatig spreek ik jongeren en volwassenen die vertellen dat ze er altijd al van gedroomd hebben piano te kunnen spelen. Maar om allerlei redenen: 'Ik heb geen piano!', 'Ben ik er wel geschikt voor?', 'Ben ik niet te oud?', 'Zou ik het wel leuk vinden?'.... zijn ze er echter nooit aan begonnen en dat is natuurlijk erg jammer!


Voor degenen die altijd al die wens hadden bied ik een gratis proefles aan waarin de beginselen van het pianospel (of keyboard) uitgelegd worden.

Je hoeft geen noten te kunnen lezen of een piano te hebben. Tijdens deze les leer je ook 5 noten leren lezen en spelen een eenvoudige 3 basisakkoorden. Daarna kan je kiezen voor een vervolg, natuurlijk aan de hand van jou mogelijkheden en wensen.

De proefles duurt ongeveer 45 minuten en wordt in mijn thuis studio in Beuningen gegeven.

Piano/Keyboardlessen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: "Nee, je bent zeker niet te oud of te jong om met piano of keyboardles te beginnen". Muziek maken is voor iedereen een leuke en interessante bezigheid, die je tot op ieder moment kan starten.

In de les gaan we vooral muziek maken, dus: het samenspelen met mij als begeleider en docent en thuis kan je oefenen met mijn begeleidings MP3-tjes. Het noten lezen gebeurt letterlijk spelenderwijs tijdens de lessen en je speelt al snel leuke melodietjes met akkoorden.

Lichte Muziek

Je leert snel zelf een liedje met de akkoorden erbij te spelen. Je leert je ritme- en songstyles te gebruiken en je doet je oefeningen met een begeleiding erbij, op mp3 of CD. Bij de lessen krijg je ook een door mij ontwikkeld boekje waarin de lessen staan beschreven.

Klassiek

Je leert spelenderwijs het notenschrift zelf een melodie spelen met akkoorden erbij. Je leert naast je oefeningen ook eenvoudige klassieke stukjes spelen met een orkestbegeleiding op mp3 of CD. De lessen lopen conform de vaardigheid- en theorie eisen van de reguliere muziekscholen.

Kosten

De kosten voor de lessen van zowel beginners als gevorderden zijn gelijk. We gaan in principe een overeenkomst aan voor een jaar. De lesgelden worden per jaar betaald, maar kunnen in overleg ook per kwartaal worden voldaan. Wanneer je kiest voor lessen van 30 minuten per week profiteer je nog eens van een leuke korting.

Leeftijd tot 21 jaar

20 minuten per lesweek 396,- per jaar
99,- per kwartaal
30 minuten per lesweek 524 per jaar i.p.v. 576,-
131,- per kwartaal

Leeftijd 21 jaar en ouder, inclusief 21% BTW

20 minuten per lesweek 560,- per jaar
140,- per kwartaal
30 minuten per lesweek 780,- per jaar i.p.v. 815,-
195,- per kwartaal

Voorbereiding op Musicalschool / Concervatorium

Ik kan je helpen bij de voorbereiding op de toelatingseisen van het conservatorium of muziektacademie. Ook als je al een producersopleiding volgt en op zoek bent naar een docent voor harmonieles aan de piano en algemene muziekleer.

Je leert dan alles wat je moet weten over: ritmiek, solfege, intervallen en drieklanken herkennen en jezelf of anderen begeleiden. Ook als je aan de slag wil als singer-songwriter kan ik je helpen met je compositie vanuit basisakkoorden en melodieopbouw. Ik heb in mijn demostudio de mogelijkheid voor audioopname's en ik werk met Cubase.

Een schooljaar lessen van 45min 396,-
99,- per kwartaal